Zoggs Illes Medes 5.2K & 3.4K

La travessia Neda el Món Zoggs Illes Medes per la Marató de TV3 és una travessia solidària, on el 100% dels beneficis de la travessia van destinats a la Marató de TV3. Neda el Món organitza com cada any un gran repte en un entorn natural espectacular i altament protegit. Des de l’any 2011, la travessia

passa entre la Meda Gran i la Meda Petita, sortint i arribant a la Platgeta de l’Estartit, completant els 5200 metres d’aquest recorregut solidari.
La travessia té també una versió més curta, de 3400 metres, y una altre per nous nedaddictes, el bateig nedaddicte, de 1700m, ideal per estrenar-se i per ser acompanyat pels nedaddictes més experts.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Swimming around the Medes Islands is spectacular. Every year Neda el Món organises a challenging crossing in a spectacular surrounding, the protected area of the Medes Islands. Since 2011 the crossing starts at the small Estartit beach, we swim between the big and the small Meda Island and finish again at the small Estartit beach.
Altogether 5,200m, there is also a shorter version of 3,400m and another for new swim addicts, the swim baptism, a 1,700m-swim, ideal to be released and to be accompanied by an expert swim addict.

▼ Mostrar Más Información

adress is not specified
04 Noviembre , Sábado 08:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 18 Agosto , Sábado
 Ciudadela de Rosas, Rosas
 09 Septiembre , Domingo
 Pals, Spain, Pals
 06 Septiembre , Jueves
 Llafranch, Spain, Llafranch
 18 Agosto , Sábado
 Cap Roig Festival, Palafrugell
 18 Agosto , Sábado
 Festival Jardins de Cap Roig, Palafrugell
 01 Septiembre , Sábado
 Driftwood Lounge Bar, La Escala
 05 Septiembre , Miércoles
 Estartit, Spain, Estartit
 27 Agosto , Lunes
 Estartit, Spain, Estartit
 08 Septiembre , Sábado
 Rosas Costa Brava, Roses, Catalunya