Testing Fotogràfic - Serra d'Espadà #DiaRedNatura2000

Celebrem el dia de la #RedNatura2000 a la Serra d'Espadà!
El dissabte 26 de maig gaudirem d'una jornada de fotografia en la natura!
Fotografiarem tot allò que vegem i es puga identificar i aprendrem sobre les plantes i els animals que conviuen en la natura.
Aquestes fotografies les pujarem a la plataforma

biodiversitatvirtual.org, en el punt BV nº142 i rebrem un llistat de les espècies identificades. D'aquesta forma ens ajudeu a estudiar l'evolució de la biodiversitat de la parcel·la aportant les vostres dades en forma de fotografia.

L'associació "Fotografia i Biodiversitat" gestiona la plataforma de Biodiversitat Virtual per tal d'aportar els seus coneixements de forma voluntària a projectes com aquests.

Enllaç al punt BV:
http://www.biodiversidadvirtual.org/taxofoto/puntos-bv/2651

Aquest Punt BV, el primer dins del projecte Mosaics de Vida, inclou la zona de la Finca del Castell de Xinquer, situada en el cor del Parc Natural de la Serra d'Espadà, a escassos quilòmetres de la població d’Alcúdia de Veo. Es tracta d’una parcel·la amb orientació de solana. La parcel·la té un ús agrícola, de cultiu d’ametllers en secà. En el cim es troba la ruïna del Castell de Xinquer, monument que li dóna nom a la finca.

Per gestionar la parcel·la, Connecta Natura manté un acord de custòdia amb Vicent, la persona propietària, que renova any rere any amb el suport i coordinació d'Avinença.

#CustòdiaAgrària
#CdT #CustòdiaDelTerritori #Agroecologia

---
¡Celebramos el día de la #RedNatura2000 en la Sierra de Espadán!
El sábado 26 de mayo disfrutaremos de una jornada de fotografía en la naturaleza!
Fotografiaremos todo aquello que veamos y se pueda identificar y aprenderemos sobre las plantas y los animales que conviven en la naturaleza.
Estas fotografías las subiremos a la plataforma biodiversitatvirtual.org, en el punto BV nº142, y recibiremos un listado de las especies identificadas. De esta forma nos ayudáis a estudiar la evolución de la biodiversidad de la parcela aportando vuestros datos en forma de fotografía.

La asociación "Fotografía y Biodiversidad" gestiona la plataforma de Biodiversidad Virtual para aportar sus conocimientos de forma voluntaria a proyectos como estos.

Enlace al punto BV:
http://www.biodiversidadvirtual.org/taxofoto/puntos-bv/2651

Este Punto BV, el primero dentro del proyecto Mosaics de Vida, incluye la zona de la Finca del Castillo de Jinquer, situada en el corazón del Parque Natural de la Sierra de Espadán, a escasos kilómetros de la población de Alcúdia de Veo. Se trata de una parcela con orientación de solana. La parcela tiene un uso agrícola, de cultivo de almendros en secano. En la cumbre se encuentra la ruina del Castillo de Jinquer, monumento que le da nombre a la finca.

Para gestionar la parcela, Connecta Natura mantiene un acuerdo de custodia con Vicent, la persona propietaria, que renueva año tras año con el apoyo y coordinación de Avinença.

#CustodiaAgraria
#CdT #CustodiaDelTerritorio #Agroecología

▼ Mostrar Más Información


Alcudia de Veo
26 Mayo , Sábado 09:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas