Teatre: Puig i Cadafalch, un croquis

Puig i Cadafalch, un croquis

Preu Entrades:
Socis gratuïta
No socis: 10€

Autor: Marc Rosich
Direcció: Marc Rosich
Repartiment: Sergi Mateu
Ajudant de direcció: Jordi Andújar / Cap tècnic: Pau Plana / Companyia: Teatre Obligatori / Coproducció: Federació d’Ateneus de Catalunya / Teatre Obligatori /

Disseny d' escenografia: Laura Clos (Closca) / Sergi Corbera / Disseny de vestuari: Núria Llunell / Espai sonor: Josep Sánchez-Rico / Il·luminació: Laura Clos (Closca)

Sinopsi:
Puig i Cadafalch, un croquis pretén apropar la vessant més humana del personatge en forma d'un monòleg dramàtic construït a partir de fragments de les seves memòries i d'una selecció dels seus discursos més famosos.

L'actor Sergi Mateu es posa en la pell de l'eminent arquitecte i polític en un espectacle escrit i dirigit per Marc Rosich. Puig i Cadafalch, un croquis no pretén fer una visió enciclopèdica del personatge, ni tampoc un treball documental. Al contrari, fent servir la terminologia tècnica que tant li agradava a l'arquitecte, la intenció és bastir un croquis de la seva figura, un apropament mes aviat expressionista a la seva persona. Tot, per entendre la importància de les seves idees dins el seu moment històric.

Un període convuls que va de finals del segle XIX fins després de la Guerra Civil, però també per subratllar la modernitat i l'actualitat del seu pensament, sempre dirigit a la defensa d'una cultura catalana universal i deslligada d'encaixos de supeditació a Espanya.

▼ Mostrar Más Información

Rambla Democràcia, 2, 43780
Gandesa
14 Abril , Sábado 19:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas