Quico el celio, el noi i el mut de ferreries Lo misteri de nadal

"La força més poderosa del món baixa a la Terra, i ho fa de la manera més humil" Amb humor deliciós i un magnífic tractament musical, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ens ofereixen una selecció dels millors temes del cançoner nadalenc: històries màgiques, poesia i també alguna que altra rumba.

Un treball fresc i totalment novedòs en el terreny de la música popular, que ens farà viure les estones més divertides i entranyables d'aquestes festes. La primera versió de l'espectacle, estrenada el 1992, va ser el primer muntatge del grup. Ara esdevé ja el que ells pretenien crear: tot un clàssic nadalenc.

"Si vols entrar dins del misteri de Nadal, has de desconnectar-te de tot"
(Quico el Célio)

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van començar la seva trajectòria artística el 1992 i des de llavors han creat 19 espectacles, han enregistrat 7 treballs discogràfics individuals i han participat en 32 edicions de discos col•lectius, recopilatoris o de tercers. També han publicat dos llibres de música, i dos DVD’s i produït 12 vídeos musicals. Les seves jotes per la revolució els han portat fora de l’àmbit territorial de Catalunya, València i les Illes. A través de més de 1300 concerts, han recorregut escenaris tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona, el Nou Camp, la Universitat de la Sorbonne a Paris, el Teatre Antzoquia de Bilbao, el Casal Català de Brussel•les, Fitur de Madrid o el Teatre Principal de Palma de Mallorca.

Artur Gaya és Quico el Célio. Veu.
Quique Pedret és Lo Noi. Veu.
Jordi Fusté és Lo Mut de Ferreries. Guitarra espanyola.
Josep Lanau Mitxum és Jaumet. Veus, acordió cromàtic.
Sergi Molina és Lo senyor Bertomeu. Percussions.
Quique Pellicer és Vicent Ferrer. Contrabaix.

PREUS ENTRADES: 10 EUROS – SOCIS 8 EUROS

▼ Mostrar Más Información

Carrer de Preso de la, 13, 43201
Reus
26 Diciembre , Martes 18:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 15 Diciembre , Sábado
 Teatre Fortuny, Reus