Presentació de 'La casa de la selva' de Joni D. a Vic

Tigre de Paper Edicions, la Llibreria Muntanya de LLibres i Setembre organitzem el dia 9 de març la presentació de 'La casa de la selva', de Joni D. a Vic. L'acte comptarà amb la presència de l'autor de la novel·la.

SINOPSI

Un passeig per Collserola, un camí cap a l’interior, cap a la memòria viva

d’un passat recent de lluites intenses. Un home s’enfronta als seus records, al camí que va triar, a la voràgine d’una època que s’ha engolit als seus protagonistes, a un exili que el va portar a aquella casa de la selva, un retorn a una vida viscuda. Un fil de vida i experiència que reprèn aquell camí que va començar a 'La Torre de la Serra' del mateix autor. Un relat viu amb una narrativa fresca que ens endinsa dins les històries que fan la història.

JONI D.

Nascut a Barcelona el 1968, el seu cap inquiet i la seva consciència autogestionària l’han portat a experimentar i dinamitzar diverses formes creatives culturals i artístiques. Vinculat al moviment llibertari i a propostes de recuperació de la memòria històrica més recent, a finals de l’any 2010 va publicar el seu primer llibre 'Que pagui Pujol! Una crònica punk de la Barcelona dels 80' (La Ciutat Invisible), un llibre que recollia les seves memòries de joventut i que va rebre una gran resposta per part del públic. Com ell mateix va explicar posteriorment, aquell llibre només va pretendre ser un experiment mitjançant el qual poder valorar la seva capacitat d’escriure abans d’atrevir-se, o no, a fer el seu segon treball, 'Grups Autònoms. Una crònica armada de la Transacció democràtica' (El Lokal, 2013). L’any 2015 va publicar, ja amb Tigre de Paper, la seva primera novel·la curta 'La Torre de la Serra', un treball on, des de la ficció, comença un repàs d’alguns dels fets històrics que l’han marcat i que ara continua amb 'La Casa de la Selva'.

QUÈ EN DIUEN?

«Una història que està constituïda per moltes històries que es continuen les unes a les altres, com ens continuem els éssers humans agafats uns als altres en els afectes i les necessitats, en els amors, les lluites i els dolors.» Guiomar Rovira, del pròleg.

«Utòpics que es van quedar sense utopia, que creuen que fins i tot a les gàbies neixen ocells. Persones d’una dignitat sensacional. La Casa de la Selva reivindica la generació dels que mai van deixar de lluitar ni estimar.» Santi Giménez.

«El to elegíac per les morts o patiments dels protagonistes contrasten per la predilecció guerrillera i l’esperit profundament llibertari en una nouvelle única.» David Castillo.

«A partir d’un home i un gos, apareixen els combats, els somnis i les frustracions dels que van prendre consciència de com de brutal era tot plegat. Tanmateix, no busqueu aquí una acumulació de dades ni estèrils disputes partidistes, sinó la intimitat, dolça i cruel, d’unes persones revoltades contra un món tossut i malcarat. I així i tot, ens queda la vida i l’escriptura.» Xavi Cervantes.

▼ Mostrar Más Información

c/ Jacint Verdaguer, 31, 08500
Vic
09 Marzo , Viernes 19:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 21 Abril , Sábado
 La Cabra Vic, Vic
 29 Marzo , Jueves
 La Cabra Vic, Vic
 23 Marzo , Viernes
 ETC Teatre Vic, Vic
 24 Marzo , Sábado
 Torelló, Spain, Torelló
 30 Marzo , Viernes
 San Hilario Sacalm, Spain, San Hilario Sacalm
 31 Marzo , Sábado
 Ajuntament de Santa Maria de Besora, Santa Maria de Besora, Barcelona
 20 Abril , Viernes
 Gimnàs Sant Pere de Torelló, Sant Pere de Torelló
 14 Abril , Sábado
 Fai West Ranch, Sant Quirze Safaja
 30 Marzo , Viernes
 ACEC BARRANCS, Castellcir
 29 Marzo , Jueves
 Pam&Pipa - Parc Infantil, Centellas
 03 Abril , Martes
 Armenteras, Barcelona
 14 Abril , Sábado
 La Grange Rock Club Manlleu, Manlleu
 07 Abril , Sábado
 Club Esportiu St. Miquel de Balenyà, Seva
 04 Abril , Miércoles
 Sosa Ingredients, Moià
 30 Marzo , Viernes
 Fundació La Plana, Santa Maria d'Oló
 23 Marzo , Viernes
 Biblioteca de Moià, Moià
 23 Marzo , Viernes
 Biblioteca de Moià, Moià
 24 Marzo , Sábado
 Torelló, Spain, Torelló
 23 Marzo , Viernes
 Portavella Centre De Dinamització Rural, Sant Martí de Vinyoles, Les LLosses
 26 Marzo , Lunes
 Ambit Salut Manlleu, Manlleu
 08 Abril , Domingo
 La Reciclària, Vic
 28 Marzo , Miércoles
 Ambit Salut Manlleu, Manlleu
 27 Marzo , Martes
 Ambit Salut Manlleu, Manlleu
 20 Abril , Viernes
 Centre de meditació Tushita, Arbucias
 01 Abril , Domingo
 EduCA Viladrau, Viladrau
 07 Abril , Sábado
 Teatre Cirvianum de Torelló, Torelló
 25 Marzo , Domingo
 EduCA Viladrau, Viladrau
 06 Abril , Viernes
 Inspiring, Taradell
 29 Marzo , Jueves
 Casal de Pau, Arbúcies, Gerona