PASSEJADA DE GOSSOS DE TARRAGONA

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona organitza la IV PASSEJADA DE GOSSOS, la qual es realitzarà el Dia 17 de desembre en motiu de la inauguració de l’exposició itinerant que per 4at. any consecutiu el Consell de Veterinaris de Catalunya i el Col.legi de Veterinaris de Tarragona realitza sobre

el IV Concurs de Fotografia “LA MEVA MASCOTA”, per la zona de l'Autoritat Portuària de la nostra ciutat. L'activitat que compta amb la col·laboració de l'autoritat portuària, i la Fundació Tan Amigos i el patrocini de Vermut Yzaguirre, té com a objectiu conscienciar de la importància i el civisme a la ciutat tant pels propietaris dels animals com pels ciutadans amb qui es comparteix la via pública.

Aquest any com a novetat hi haurà la col·laboració de la Marató de TV3 que aquest dedica la seva edició a les Malalties infeccioses.

El tinglado núm 1 serà el punt d'inici i d'arribada de l'activitat, que començarà a les 11.30 h, en aquest punt s'instal·la una carpa que servirà de punt de trobada, inscripcions i lliurament de dorsals a l'inici de la passejada. El recorregut és de 6 km aproximadament i es preveu que tingui una durada d'una hora i mitja. Durant el recorregut es farà una parada per què els animals puguin descansar i beure aigua.
La jornada és oberta a totes les persones que tinguin mascota, i hauran de demostrar durant el recorregut el seu civisme, el respecte per l'entorn i envers els ciutadans.

Per inscriure's és imprescindible cumplir els següents requisits:

- Dur lligat l'animal de compañía amb corretja o cadena

-Dur els gossos potencialment perillosos amb morrió

-Recollir les dejeccions i llançar-les al contenidor de rebuig. Portar a sobre bosses de femtes.

-Els gossos participants hauran de portar xip.

-Seguir l'itinerari establert per l'organització.

-Respectar al vianant.

La inscripció és per un sol animal, s'han de fer tantes inscripcions com mascotes voleu portar a la passejada.Diumenge, 17 de desembre de 2017 des de les 11:30 fins les 13.00hPER INSCRIURE'T NOMÉS FA FALTA FER-HO A TRAVES DE LA PÀGINA WEB DEL COL.LEGI DE VETERINARIS DE TARRAGONA.

▼ Mostrar Más Información

Carrer de Trafalgar, 43004
Tarragona
17 Diciembre , Domingo 11:30
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 01 Noviembre , Jueves
 PintorRock, Morell
 01 Noviembre , Jueves
 PintorRock, Morell
 27 Octubre , Sábado
 Complex Esportiu Futbol Salou, Salou
 06 Noviembre , Martes
 Rodabike Cambrils, Cambrils
 21 Octubre , Domingo
 La Pineda Vila-Seca Salou Tarragona, Salou
 25 Octubre , Jueves
 Salou, Salou