OMBRA. Concert Presentació Nou Disc Walk Up the Walls

PRESENTACIÓ DEL DISC “WALK UP THE WALLS” AL CENTRE CULTURAL I DE CREACIÓ CASA PLANAS

El grup musical OMBRA donarà a conèixer el seu segon treball discogràfic de llarga durada el proper 2 de març, a les 22:00 hores, amb un concert obert al públic a Casa Planas (Avda. Sant Ferran, 21 de Palma)

Compra

d'entrades anticipades 8 eur ( amb CD i cervessa ) a:
https://entradium.com/entradas/ombra-concert-presentacio-nou-disc-walk-up-the-walls

Entrada a porta: 6€ (Cervessa inclosa)
Pack entrada a porta + CD: 10€ (Cervessa inclosa)
CD tot sol: 8€

El segell discogràfic FLOR Y NATA RECORDS s'ha encarregat d'editar el segon disc de la banda mallorquina, “Walk up the walls”, gravat durant el 2017 als estudis Diorama Sound (Palma) sota la supervisió i la coproducció de Toni Salvà, qui també ha intervingut gravant arranjaments electrònics. De la masterització se n'ha encarregat Manuel Colmenero, de SONOBOX Producciones Musicales (Madrid). Colmenero compta amb més de 20 anys d'experiència i, entre d'altres, ha produït artistes com Vetusta Morla o Joaquín Sabina.

L'L.P. consta de nou temes en anglès, un en espanyol i un interludi: “Pirates”, Save the date”, “Under my skin”, “Whistling” (interludi), “Tick-Tock”, “Into this city”, “Open your eyes”, “Wonder”, “Esto es la guerra” “Hellen's heaven” i “Skylines”.
Quant a l'estil la banda manté la seva essència de pop-rock-alternatiu, però afegeixen més ritmes ballables i carregats d'alegría a la música, però també a les lletres, amb les que aposten per la superació, botant obstacles al camí per creuar la linea de meta.

OMBRA és un quartet format al 2014 per la cantant i guitarrista acústica Mireia Flores, el guitarrista Toni Matas, el baixista Joan M. M. Ferrer i el baterista Alberto Collazo. Malgrat els seus pocs anys de vida, la banda ha guanyat alguns concursos com l'OFF Sant Sebastià 2016, el Hard Rock Rising o el concurs de bandes del Festival Granada Sound que els va permetre obrir l'escenari gros del dissabte 23 de setembre de 2017, aquest fou el primer concert d'OMBRA fora de l'illa. Al mateix any vengueren altres sortides com, per exemple, la semifinal de Vodafone Yu Talent (Madrid) on la banda va quedar entre els 12 semifinalistes de més de 2000 grupos presentats. Al novembre passat assistiren a TROVAM (Proweekend) de Castelló de la plana.


Apertura de portes: 20 hrs

Hora concert: 22 hrs

Tancament del local: 23.45 hrs

WARM UP: DJ ALBERTO LAS 24 hrs

Hi haurà servei de bar, pintxos i llonguets calents per sopar.

▼ Mostrar Más Información

Avenida Sant Ferran, 21, 07011
Palma de Mallorca
02 Marzo , Viernes 20:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas