Neuman + Fabrizio Cammarata

Torna el festival de butxaca de La Garrotxa! El primer cap de setmana de març vine a Olot a vibrar amb una vintena de concerts d'estils ben variats (pop, rock, cantautor, folk, heavy...). Tots ells en acústic i en format reduït, la gràcia del Mini és la proximitat entre artista i públic.
___________

La

segona nit d'ElMini tindrà un nom internacional, el de l'italià Fabrizio Cammarata que ens va deixar captivadíssims a l'últim Mercat de Música Viva de Vic. Al disc que ens presentarà ("Of Shadows") diu que ha volgut mesclar llums i ombres, barrejant sensacions, atmosferes i sentiments per arribar a fer un àlbum dinàmic i variat. Per nosaltres la seva veu tant delicada és una delícia que tenim moltes ganes de sentir a l'Orfeó.
https://open.spotify.com/track/6D9b2ixjgkU3p3yMejdNmv?si=GW1_63s5QTqmuQ2HhlNsfQ

I tot seguit tindrem Neuman en format acústic. Un dels noms grans de l'escena indie espanyola arribarà per presentar "Crushpad", disc que ha gravat al seu propi garatge i que té una forta càrrega personal. El resultat han estat 10 temes d'indie-rock que van de la puresa del sentiment a l'eufòria i el bonrotllisme. Un disc que sona a Neuman però que també juga, prova i sorprèn.
https://open.spotify.com/track/5dnyYWGE99IDvOtjsSq9Gs?si=5mg6szWDSwaa9gZZ9P4Qxw

▼ Mostrar Más Información

Bellaire, 4, 17800
Olot
02 Marzo , Viernes 22:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas