III Cursa PalmaDona

4 DE MARÇ DE 2018. III CURSA POPULAR PALMADONA
Inscripcions gratuïtes a http://bit.ly/2EmaMwF

Torna en la seva tercera edició la carrera popular de l'Ajuntament de Palma, en homenatge a la dona i a la seva important presència en l'esport, organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport.

2.101 dones

i 899 homes es varen fer seu el centre històric de Palma en la segona edició i en la seva nova ubicació. Les 3.000 inscripcions, 1.000 més que l'any anterior, es varen esgotar dies abans de l'esdeveniment. I com que on n’hi ha dos n’hi ha tres, i sabem que el 2018 Palma tornarà a abocar a Palmadona, posam a la disposició de totes les ciutadanes i ciutadans 4.000 dorsals.

L'epicentre de la cursa tornarà a ser la plaça d'Espanya, i completam l'esdeveniment estrella del nostre programa amb l’II EXPO PALMADONA dedicada a la dona, la salut i l'esport, dissabte 3 de març en jornada completa i diumenge 4 al matí: carpes de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratuïtes i música, carpes per a la recollida de dorsals, i a la nit… ZUMBATÓ SOLIDÀRIA amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la col·laboració de CADENA DIAL i a favor. un any més d’UN LAZO EN MOVIMIENTO, associació contra el càncer de mama.

La inscripció a la carrera és completament gratuïta, oberta a dones i homes de totes les edats (els menors han d'estar acompanyats per un adult) però on novament ELLES seran les protagonistes. Volem que hi participis com puguis, que les teves possibilitats i capacitats no t'impedeixin gaudir d'aquest moment: corrent, caminant, practicant nordic walking, amb la família… però hi has de ser.

No et perdis el 2018 la gran festa de l'esport en femení amb la III CURSA PALMADONA, tret de sortida del programa PALMADONA de Dona i Esport de l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma. Inscriu-t’hi ja: comparteix, és la teva festa, la festa de tothom, l'esperaves i serà sensacional…

"Fes-ho pels que varen dir que no podries."
Becca Longo. Jugadora de futbol americà.

Podràs obtenir informació de tots i cadascun dels esdeveniments que es duran a terme del 3 al 31 de març en el marc del programa PALMADONA de Dona i Esport, entrant al següent enllaç: www.imepalma.es
Tots els esdeveniments són gratuïts.
Informació Català http://bit.ly/2nGwq5q
Informació Castellà http://bit.ly/2BHGp2S
#PalmaDona2018

▼ Mostrar Más Información

plaza de Espanya, 07001
Palma de Mallorca
04 Marzo , Domingo 12:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 25 Octubre , Jueves
 Megapark Komplex Mallorca (Offizielle Seite), Palma de Mallorca
 23 Octubre , Martes
 Peguera, Calviá
 14 Noviembre , Miércoles
 Palma De Mallorca, Spain, Palma de Mallorca
 25 Octubre , Jueves
 Megapark Komplex Mallorca (Offizielle Seite), Palma de Mallorca
 13 Noviembre , Martes
 Espléndido Hotel, Puerto de Sóller, Puerto de Sóller
 27 Octubre , Sábado
 Mallorca, Palma de Mallorca