Fronterazul al Teatre el Magatzem

MÚSICA

SARA SAMBOLA – VOZ
MANUEL CARMONA – GUITARRA FLAMENCA
SAMUEL GARCIA – VIOLIN, TROMPETA
NENE MAYA – BAJO
PACO DE MODE – PERCUSIONES

FRONTERAZUL és un projecte fundat en 2013 per Manuel Carmona i Samuel García “Tarraco” com a laboratori experimental, com a camp de proves per desenvolupar la seva

pròpia alquímia, treballant sobre els llenguatges del flamenc i el jazz. Amb Paco de Mode a la percussió, de família gitana amb gran tradició flamenca, que debutà amb 14 anys en el tablao Els Tarantos. Des de llavors a estat reclamat per les figures mes importants del flamenc a causa del seu estil elegant i savi del maneig del compas. La seva versatilitat li permet obrir-se a altres músiques com el jazz i expandir el flamenc cap a altres camps. Ha girat per tot el món amb artistes com Duquende, Josemi Carmona, Guadiana, Montse Tallis, Chicuelo i Marco Mezquida entre uns altres.

Des de la seva formació fins a conformar el quartet actual, han aportat la seva visió sonora al projecte aproximadament una vintena de músics, com Jaco Abel, Marco Boi, Ramón Díaz, Jose Llorach, Jordi Tugores, Omar Lanuti, Pepe Ragonese, Vic Guadiana, Damaris Sanchez, Juanjo de Nayeli, Paco de Mode, Jose Tobalo, per citar alguns.

Cada directe d’aquesta banda, a la qual no li agraden les etiquetes, és únic i especial, gaudint de la improvisació, i captant l’energia que varia segons el clima que es crea en cada concert. És la seva manera de seguir aprofundint i evolucionant la seva música. D’aquesta manera, deixen regna solta a la creativitat en funció de la sensibilitat cada músic, perquè el resultat del conjunt sigui el més comunicatiu i lliure possible.

En col·laboració amb Sara Sambola a la veu, que va començar als 17 anys a pujar-se als escenaris i des de llavors s’ha dedicat per complet a la música al costat del seu mestre de canti flamenc, Chiqui de la Linea. Ha estat en diverses formacions musicals col·laborant en diferents festivals i projectes, dels quals destaca la formació Agartha Flamenc Mediterrani. El seu timbre de veu l’ha portat a experimentar amb diferents gèneres musicals com el jazz, el blues, la bossanova i la fusió.

RECOMANAT A:

Tothom a qui fascini el gènere i vulgui gaudir de l´univers flamenc amb un altre aire, amb uns músics excepcionals

PREU ENTRADA // 10€ – 9€ anticipada – 8€ socis/es COT

Les entrades entrades es poden comprar:

ANTICIPADES:

· A les oficines de la Cooperativa Obrera Tarraconense, al C/Fortuny, 23 1a planta – 977211148. De dilluns a divendres de 16 a 20 h.
· Al Bar La Cantonada (C/ Fortuny 23 baixos)
. A través de: bit.ly/venda-entrades

GUIXETA:

· Una hora abans a la taquilla del teatre.

Més informació a: www.cotarraconense.cat/fronterazul

▼ Mostrar Más Información

14 Carrer Reding, 43001
Tarragona
09 Diciembre , Sábado 20:30
Compartirlo

Más Eventos Cercanas