Exposició: L'Expedient Miralpeix-Alsina

“Als boscos que envolten el massís de Céllecs i pels quals camino sovint m'he trobat de vegades amb silencis inexplicables, amb alguna que altra empremta estranya i, fins i tot, amb crits de gran força que no sabria relacionar amb cap espècie coneguda per mi.

Precisament intentant investigar tot això

vaig trobar una referència a un fotògraf de la comarca, en Bonaventura Miralpeix, que hauria desaparegut en circumstàncies estranyes, ja fa anys, mentre feia un dels seus passejos habituals pels boscos de la contrada. Jo n'havia sentit parlar i al poble se'l relacionava amb "coses estranyes" que havien passat als racons més fondos. Em semblava que simplement es tractava d'una llegenda però al nostre petit i eficient Arxiu Municipal van saber donar-me algun aclariment i el que és més important, els cognoms dels successors del malaurat fotògraf.

I com que una cosa porta a una altra, buscant, buscant… vaig trobar també referències d’una altra persona singular, també de La Roca: la Flora Alsina, botànica autodidacta i escriptora. Les plantes que ella va documentar al massís de Céllecs ens semblaran increïbles”. Joan SorollaJoan Sorolla és llicenciat en història i ha exercit com a docent a l’ensenyament secundari i al batxillerat durant tota la seva trajectòria laboral. Paral·lelament ha realitzat diverses exposicions individuals des del 2012 (Granollers, Olot, la Roca del Vallès, Mataró, Barcelona, Céret) i també ha participat en tot un seguit de mostres col·lectives

▼ Mostrar Más Información

Pl. Canigó, 7 (c. Tres Roques), 08303
Mataró
18 Enero , Jueves 19:30
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 13 Septiembre , Jueves
 Colonies El Pinatar, gualba de Dalt
 08 Septiembre , Sábado
 Fàbrica Llobet-Guri, Calella, Calella
 01 Septiembre , Sábado
 Barcelona España, Barcelona
 02 Septiembre , Domingo
 Alp, La Molina, Girona
 07 Septiembre , Viernes
 Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmeló
 13 Septiembre , Jueves
 Associació Almohada del Corazón Barcelona - Proyecto Micky, Barcelona
 03 Septiembre , Lunes
 Make Up School by David Molina, Badalona
 27 Agosto , Lunes
 Art Print Residence, Arenys de Munt
 26 Agosto , Domingo
 Costa Brava, Spain, Calella
 24 Agosto , Viernes
 Pineda de Mar, Spain, Pineda de Mar