Exposició: L'Expedient Miralpeix-Alsina

“Als boscos que envolten el massís de Céllecs i pels quals camino sovint m'he trobat de vegades amb silencis inexplicables, amb alguna que altra empremta estranya i, fins i tot, amb crits de gran força que no sabria relacionar amb cap espècie coneguda per mi.

Precisament intentant investigar tot això

vaig trobar una referència a un fotògraf de la comarca, en Bonaventura Miralpeix, que hauria desaparegut en circumstàncies estranyes, ja fa anys, mentre feia un dels seus passejos habituals pels boscos de la contrada. Jo n'havia sentit parlar i al poble se'l relacionava amb "coses estranyes" que havien passat als racons més fondos. Em semblava que simplement es tractava d'una llegenda però al nostre petit i eficient Arxiu Municipal van saber donar-me algun aclariment i el que és més important, els cognoms dels successors del malaurat fotògraf.

I com que una cosa porta a una altra, buscant, buscant… vaig trobar també referències d’una altra persona singular, també de La Roca: la Flora Alsina, botànica autodidacta i escriptora. Les plantes que ella va documentar al massís de Céllecs ens semblaran increïbles”. Joan SorollaJoan Sorolla és llicenciat en història i ha exercit com a docent a l’ensenyament secundari i al batxillerat durant tota la seva trajectòria laboral. Paral·lelament ha realitzat diverses exposicions individuals des del 2012 (Granollers, Olot, la Roca del Vallès, Mataró, Barcelona, Céret) i també ha participat en tot un seguit de mostres col·lectives

▼ Mostrar Más Información

Pl. Canigó, 7 (c. Tres Roques), 08303
Mataró
18 Enero , Jueves 19:30
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 14 Diciembre , Viernes
 Canidos, Argentona
 05 Diciembre , Miércoles
 Badalona, Spain, Badalona
 05 Diciembre , Miércoles
 Badalona, Spain, Badalona
 05 Diciembre , Miércoles
 Badalona, Spain, Badalona
 05 Diciembre , Miércoles
 Badalona Beach, Barcelona
 01 Diciembre , Sábado
 Dimonis Moteros BDN, Badalona