Ermita

ERMITA
Jordi Llavina Murgadas
Joan Safont Plumed
Ramon Bassas Segura
Editorial Meteora
Mitjançant la descripció d’una pujada física a l’ermita de Sant Pere del Puig, talaia des d’on es domina tot el Camp tarragoní fins a la blavor mediterrània, Jordi Llavina ens proposa un viatge als records, a les arrels

familiars, als anys transcorreguts, però també ens exposa, en plena ascensió, els seus perquès actuals i les seves ànsies de futur.

Ermita és un poema únic de 1.400 versos octosíl·labs on la natura pren un protagonisme que va més enllà de la pura descripció per penetrar en l’argument mateix del vers, per compartir lirisme al costat dels sentiments personals del poeta. Natura, records i afanys són elements que formen un tot poètic a Ermita.

Sens dubte, un cop llegida l’obra, seran molts els lectors que voldran compartir l’experiència del poeta, perquè la seva ascensió, la seva voluntat de remuntar poèticament les dificultats que ens posa la vida durant el camí, i de voler saber què es veu quan s’arriba a dalt, tindrà coincidències plenes amb les nostres pujades personals.

Ermita, un edifici auster i blanquinós que hi ha dalt de Sant Pere del Puig, simbolitza també el cim personal de Jordi Llavina ara que s’acosta als cinquanta anys, una maduresa que li permet excel·lir com a poeta, fer-nos-ho patent en aquest llibre i, conseqüentment, convidar-nos a retrobar el plaer de la (seva) bona poesia.

L’edició d’Ermita es complementa amb l’apartat «L’ermita, en un plec de fotografies» —22 imatges en blanc i negre de Josep Massana—, i amb un epíleg redactat per Mònica Miró i Vinaixa.

▼ Mostrar Más Información

c/ Argentona, 24, 08302
Mataró
14 Febrero , Miércoles 19:30
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 13 Septiembre , Jueves
 Colonies El Pinatar, gualba de Dalt
 08 Septiembre , Sábado
 Fàbrica Llobet-Guri, Calella, Calella
 01 Septiembre , Sábado
 Barcelona España, Barcelona
 02 Septiembre , Domingo
 Alp, La Molina, Girona
 07 Septiembre , Viernes
 Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmeló
 13 Septiembre , Jueves
 Associació Almohada del Corazón Barcelona - Proyecto Micky, Barcelona
 03 Septiembre , Lunes
 Make Up School by David Molina, Badalona
 27 Agosto , Lunes
 Art Print Residence, Arenys de Munt
 26 Agosto , Domingo
 Costa Brava, Spain, Calella
 24 Agosto , Viernes
 Pineda de Mar, Spain, Pineda de Mar