Dead Slow Ahead + col.loqui amb Mauro Herce

Projecció de
DEAD SLOW AHEAD+ col.loqui amb MAURO HERCE,
conduït per Jesus Ballester.

Un vaixell mercant travessa l’oceà. La hipnòtica cadència dels seus engranatges revela el continu moviment de la maquinària devorant els seus treballadors: els últims gestos del vell ofici dels mariners desapareixen

sota el ritme autòmat del segle XXI. Potser es tracti d’una nau a la deriva, o de l’últim exemplar d’una espècie en extinció amb els seus motors girant, imparables.

MAURO HERCE (Barcelona, 1976) és Enginyer per la Universitat Politècnica de Catalunya, i Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. També ha estudiat a l'Escola de Cinema de San Antonio de los Baños (Cuba) i en la École Louis Lumière de París. Ha estat director de fotografia i guionista ocasional en més de vint pel•lícules, entre les quals cal destacar Arraianos (Eloy Enciso, 2012, premi Vanguardia y Género al BAFICI, seleccionat per a la Secció Oficial del Festival de Locarno), O quinto evanxeo de Gaspar Hauser (Alberto Gracia, 2013, Premi Fipresci del Festival de Rotterdam) o Mimosas (Oliver Laxe, 2016, Gran Premi de la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes). Dead Slow Ahead, és el seu primer llargmetratge com a director i, a més de ser seleccionat per a participar en una infinitat de festivals de cinema internacionals, ha obtingut un bon grapat de premis com puguin ser el Premi a la Millor Opera Prima i Premi del Jurat Universitari al DocLisboa 2015, el Premi Especial del Jurat al Festival de Cinema de Locarno 2015, Premi al Millor Llargmetratge al Festival de Cinema Internacional de Las Palmas 2016, el Premi Feroz al Millor Documental 2017 o un dels Premis a les Millors Pel·lícules Espanyoles de 2016 del programa “Días de cine” de RTVE.

Entrada: 2 euros.

Organitza: Dones de Llevant, 39 escalons i Departament de Cultura de l'Ajuntament de Manacor. Amb el suport de Teatre de Manacor.

▼ Mostrar Más Información

Avinguda del Parc, S/N, 07500
Manacor, Islas Baleares
16 Diciembre , Sábado 18:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 04 Noviembre , Domingo
 ROBINSON Club Cala Serena, Felanitx
 03 Noviembre , Sábado
 Son Manera Retreat Finca, Montuiri
 10 Noviembre , Sábado
 Son Manera Retreat Finca, Montuiri
 03 Noviembre , Sábado
 Manacor, Spain, Manacor
 03 Noviembre , Sábado
 Lazy Finca Son Valls, Felanitx
 25 Octubre , Jueves
 Finca rural Son Artigues, Felanitx
 03 Noviembre , Sábado
 Lazy Finca Son Valls, Felanitx
 03 Noviembre , Sábado
 Lazy Finca Son Valls, Felanitx
 03 Noviembre , Sábado
 Son Carrió, Spain, Son Carrió