Curso de Iniciación al Buceo "Open Water Diver"

Sempre has volgut ser bussejador/a però mai no trobaves el moment de fer el curs?
Apunta't al curs OPEN WATER DIVER, la titulació de primer nivell que et permetrà adquirir els coneixements i habilitats per bussejar de forma autònoma fins a una profunditat de 18 metres, i amb la qual podràs anar a bussejar

a qualsevol lloc del món on vagis de vacances!
El curs consisteix en la teoria online des de casa, pràctiques a piscina i pràctiques a mar, per un preu de 340€ amb tot l’equip, aire, tramitació de la titulació i assegurança inclosa, i on incloem també el Curs d’Introducció a la Biologia Marina de la mà de les nostres #oceanògrafes!

Aventura’t a iniciar-te en aquest meravellós món submarí!! Pots fer la teva reserva al telèfon 977-45-77-41, a info@planctondiving.cat o a través de la web www.planctondiving.cat.
_____________________________________
(CAST)
Siempre has querido ser buceador/a pero nunca encontrabas el momento de hacer el curso?
Apúntate al curso OPEN WATER DIVER, la titulación de primer nivel que te permitirá adquirir los conocimientos y habilidades para bucear de forma autónoma hasta una profundidad de 18 metros, y con la que podrás ir a bucear en cualquier lugar del mundo donde vayas de vacaciones!
El curso consiste en teoría online, prácticas en piscina y prácticas en mar, por un precio de 340 € con todo el equipo, aire, tramitación de la titulación y seguro incluido, y además incluimos también el Curso de Introducción a la Biología Marina de la mano de nuestras #Oceanógrafas!

Aventúrate a iniciarte en este maravilloso mundo submarino !! Puedes hacer tu reserva en el teléfono 977-45-77-41, a info@planctondiving.cat o a través de la web www.planctondiving.cat.

▼ Mostrar Más Información

C/Número Vint-i-tres, 284, local 2 (Urb. Les Tres Cales), 43860
Ametlla de Mar
19 Mayo , Sábado 09:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas