Curs de Teatre: Iniciació a la Commedia dell'Arte

CURS INTENSIU DE COMMEDIA DELL´ARTE
Cursos d'Hivern EtcA 2018

Impartit per Eugenia González La Rosa
www.eugeniagonzalez.com

DATES I HORARIS:
> Dissabte 3 de febrer de 10h a 14h i de 16h a 20h
> Diumenge 4 de febrer de 10h a 14h
(Total de 10 hores)

ESPAI: EtcA

EL CURS ESTÀ ADREÇAT a adults

i joves a partir de 16 anys (amb o sense experiència prèvia en el món del teatre)
PREU: 70 €

DESCRIPCIÓ:
Us proposem un curs intensiu de Commedia dell´Arte que té com a objectiu assolir eines de creació i de composició de personatge tot practicant els conceptes bàsics, els personatges i els codis d’improvisació de la Commedia dell’Arte.
La Commedia dell’Arte un tipus de teatre amb màscares, improvisat i de caràcter còmic. La utilització de la màscara ens ajuda a centrar-nos en el cos com a instrument de creació per part de l’actor i la improvisació ens dóna eines de dramatúrgia, creació, interpretació i, a més a més, fomenta el joc i el treball en equip.
És un curs intensiu de 10 hores de durada, que introdueix a l'alumne en aquest tipus de teatre, fomenta la seva creativitat teatral i li dóna eines de creació de personatges (cos, veu i dramatúrgia). Combinarem els exercicis pràctics i les nocions de teoria. Treballarem cos, veu, interpretació (amb i sense màscara) i improvisació. Les sessions són dinàmiques, lúdiques i participatives, amb exercicis individuals i de grup. Els alumnes reben una atenció personalitzada
Imparteix el curs Eugenia González La Rosa, una de les especialistes més importants del nostre país en aquest tipus de teatre, qui fa més de vint anys que es dedica a la creació d’espectacles en clau de Commedia dell’Arte i també a la docència d’aquest teatre de creació.

Inscripcions online:
> http://etca.cat/altres-cursos-i-activitats/cursos-dhivern/formulari-inscripcions-cursos-hivern/

+Info:
EtcA
Escola de Teatre i Circ d'Amposta
c/ Miralles 4-6
43870 - Amposta
Tel: 657 931 625
etca.info@gmail.com
www.etca.cat
@EscolaEtcA
Facebook.com/EscolaEtca

▼ Mostrar Más Información


Amposta
03 Febrero , Sábado 10:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas