Carmina Burana màgica - Palau de Congressos

Des de l’any 2004, Euroclàssics ha organitzat 30 produccions d’aquest clàssic de la música coral: el Carmina Burana de Carl Orff. Ara bé, és a partir de l’any 2008 quan s’enceta l’espectacle que podreu veure dia 23 de febrer al Palau de Congressos: un concert on hi tenen cabuda la música, la dansa i

la videoprojecció, és a dir, una Carmina Burana màgica!

Amb Felipe Aguirre dirigint tot l'espectacle, tres veus líriques seran les protagonistes del concert: la soprano Máriam Guerra, el contratenor Víctor Jiménez i el baríton Lluís Sintes. A més, durant el concert podrem gaudir de les interpretacions corals de diverses agrupacions mallorquines com l’Orfeó L’Harpa d’Inca, el cor Pro Musica Chorus de Sóller o l’Orfeó d’Alaró.

Per altra banda, el duet Blanco-Cortès serà l’encarregat del gruix instrumental del concert, oferint-nos una interpretació a dos pianos. També comptarem amb la presència de l’ensemble de percussió Euroclàssics. A més, la part coreogràfica de l’espectacle vendrà de la mà de Pasodós Dance Company, i Eugènia Gallego serà l’encarregada de realitzar la videoprojecció.

Compra la teva entrada a la nostra pàgina web www.euroclassics.es o a les oficines de Correus, t’hi esperam!

▼ Mostrar Más Información

Carrer de Felicià Fuster, 10, 07006
Palma de Mallorca
23 Febrero , Viernes 20:30
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 25 Octubre , Jueves
 Megapark Komplex Mallorca (Offizielle Seite), Palma de Mallorca
 23 Octubre , Martes
 Peguera, Calviá
 14 Noviembre , Miércoles
 Palma De Mallorca, Spain, Palma de Mallorca
 25 Octubre , Jueves
 Megapark Komplex Mallorca (Offizielle Seite), Palma de Mallorca
 27 Octubre , Sábado
 Mallorca, Palma de Mallorca