Calling Rock Fest Lleida 2017

THE CHAIN SMOKERS
WALKING DICKS
CALLEJÓN CANALLA
The Chain Smokers Band, la banda dels fumadors empedreïts neix el maig del 2016 amb el retrobament d'Edu Pérez (guitarrista en bandes com SEO, Satyva333, Indika i Dead Celebrities) i Ivan Oliveras l'excantant dels Dead Celebrities i el seu anterior grup

de rhythm and blues Muddy Grass.
Els dos van començar un projecte "the Black Music" alternant temes propis i versions, movent-se en els sons del jazz, soul, blues, rhythm and blues, funky, gospel i jamaican music...
El duet va gravar el seu primer single "Frontera" al setembre de 2016 a Nomad Studio, i en el mateix mes van ser finalistes al Festival de Blues d'Albatàrrec (Lleida) 2016. Finalitzant la temporada amb més de 50 concerts, la banda poc a poc va anar apropant el seu so i repertori al terreny del rhythm and blues i soul. És a principis del 2017 que s'incorporen a aquest projecte David Vall a la bateria, (Roses Vermelles, Zuma, Mr Jones, Hash, ....) i David Garcia al Baix (Trasgos, Mr Jones, el fill del mestre, cara B, Hash, ....), tots dos músics amb una llarga trajectòria.
Amb la formació al complet, la banda grava el seu segon single al maig del 2017 "R & SOUL" en Phonorec Studios, i continuen una petita gira amb concerts a l'Old Rooster music fest, Festival de Blues d'Albatàrrec, al concurs de Blues de la Societat de Blues de Barcelona, del qual són finalistes, i al mateix CallingRock Fest. 2017, mentre preparen el que serà el seu primer disc de llarga durada.

Walking Dicks és una banda de Lleida formada el 2012 amb Issi Rebellion (guitarra i veu), Jordi Fo (baix i veus) i Aitor Walking (bateria).
La seva música és una barreja entre el rock'n'roll més canalla amb un toc evident de Punk. Amb un so brut i melancòlic, totes les composicions són d'Issi Rebellion encara que al final és la banda qui les fa brillar.
El seu objectiu més proper és gravar i editar el que serà el seu primer disc i seguir creant temes perquè el llop que porten dins segueixi caminant.

Callejón Canalla és un grup de rock'n'roll establert a Lleida, influenciat sobretot a partir del segon LP per grups anglosaxons impregnats de blues i rock americà com Led Zeppelin, Cream, Gary Clark, The Brew, The Stone Foxes o Black Berry Smoke, barrejat amb les nostres arrels més pròximes a grups com Extremoduro o Platero y tú. Des de 2011, amb 2 discos editats i una cinquantena de concerts, de nou es disposen a sortir de gira per presentar el seu darrer treball "Indicio final".

CALLING ROCK FEST LLEIDA 2017
DISSABTE 16 de desembre | 21 h | Preu: 10 €

▼ Mostrar Más Información

C/ Roca Labrador 2bis, 25003
Lleida
16 Diciembre , Sábado 21:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 25 Octubre , Jueves
 Catedral de la Seo Vieja de Lérida, Lleida