Biocaiac a l'Ametlla de Mar!

(CAT) Sortim amb els caiacs de travessa de TGNauticakayak des del Port de l’Estany direcció sud tot coniexent l'Espai Natural Protegit del Cap de Stes Creus i arribem a la platja de l’Estany Podrit, desembarquem, agafem les ulleres i el tub, i a fer snorkel! Abans d’entrar a l’aigua, sempre fem el nostre

brífing de biologia marina per a que tinguis clar quines són les especies que podrem veure…tot i que sempre hi ha sorpreses!

Què inclou? Tot el material d’snorkel (màscara, tub i neoprè), caiac, cubrebanyeres, armilla de seguretat, pala i assegurances.

Què cal dur? Banyador (en el cas dels homes i nens és recomanable banyador slip o boxer), tovallola, escarpins, samarreta per a protegir-se del sol, ulleres de sol, crema solar i alguna cosa per esmorçar…ah! i ganes de passar-ho bé!

Preu: 45€/persona
Reserva anticipada a info@planctondiving.cat
___________________________________________________
(ESP) Salimos con los kayaks de travesía de TGNauticakayak desde el Port de l'Estany dirección sur para conocer el Espacio Natural Protegido del Cap de Stes Creus y llegamos a la playa del Estany Podrit, desembarcamos, cogemos las gafas y el tubo, y a hacer snorkel! Antes de entrar al agua, siempre hacemos nuestro briefing de biología marina para que tengas claro cuáles son las especies que podremos ver... ¡aunque siempre hay sorpresas!

¿Qué incluye? Todo el material de snorkel (máscara, tubo y neopreno), kayak, cubrebañeras, chaleco de seguridad, pala y seguros.

Qué hay que llevar? Bañador (en el caso de los hombres y niños es recomendable bañador slip o boxer), toalla, escarpines, camiseta para protegerse del sol, gafas de sol, crema solar y algo para desayunar ... ah! y ganas de pasarlo bien!

Precio: 45 € / persona
Reserva anticipada a info@planctondiving.cat

▼ Mostrar Más Información

C/Número Vint-i-tres, 284, local 2 (Urb. Les Tres Cales), 43860
Ametlla de Mar
15 Octubre , Domingo 09:00
Compartirlo

Más Eventos Cercanas

 21 Julio , Sábado
 Plàncton Diving, Ametlla de Mar