25 Anys dels Quicos al Teatre Tarragona.

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries celebren 25 anys als escenaris amb un concert especial que recorda les cançons més emblemàtiques de la seua trajectòria, sense oblidar els temes del seu darrer treball discogràfic.
25 anys a la carretera: en el cas dels Quicos, dalt del seu 4L que funciona

millor que mai. Darrere queden 11 premis Enderrock, el Premi Nacional de Cultura i el Premi Joan Amades: 13 treballs discogràfics i prop de 2.000 concerts.
Música d’arrel interpretada per un fals cec i una divertida troupe de personatges que viuen a cavall entre la tradició i la modernitat.
LA CRÍTICA
"Si Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries no existissin, algú els hauria d’inventar. Malgrat els seus anys de trajectòria, els seus concerts continuen divertint, emocionant i fent pensar a parts iguals, una feina gens fàcil. Jugant amb la seva esmolada ironia, Arturo Gaya (Quico el Célio) i Quique Pedret (lo Noi) no cauen mai en el discurs fàcil, ni en l’humor gruixut, perquè rere la seva paròdia hi ha un profund contingut social i polític. Quico el Célio és un grup combatiu, però no dels que s’encallen en la literalitat, sinó dels pocs que aconsegueixen dir molt amb poques paraules, gràcia i intel·ligència". B. Duño / X. Cervantes. Diari Ara, 25-09-2013

▼ Mostrar Más Información

Rambla Nova, 11, 43003
Tarragona
25 Marzo , Domingo 18:30
Compartirlo

Más Eventos Cercanas